• Je beste vriend verdient een waardig afscheid

    Uw huisdier was de vriend van het gezin. Jarenlang bent u samen opgetrokken. Voorgoed vaarwel zeggen valt zwaar. Wij helpen u persoonlijk en respectvol afscheid te nemen. Omdat een waardig afscheid het begin is van een dierbare herinnering…


Personaliseer uw dierenkist

Om het afscheid van uw huisdier nog persoonlijker te maken, is het mogelijk om uw dierenkist te voorzien van een persoonlijke foto. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw dierenkist in een RAL-kleur naar keuze te laten spuiten. Uiteraard kunt u zelf ook een bijdrage leveren aan de personalisatie van uw dierenkist middels een beschildering, illustratie of een persoonlijk gedicht.

Personaliseer uw dierenkist

Een waardig afscheid voor

Nieuws

Voordieren.nl in het Algemeen Dagblad!

21 November 2021
Wij stonden gister in AD de Dordtenaar, op de AD app en de website AD.nl! Vandaag wordt ons concept geïntroduceerd in AD Rotterdam. Lees het artikel door de volgende link aan te klikken: http://www.ad.nl/ad/nl/32605/Dordrecht/article/detail/3793795/2014/11/20/Nieuwe-trend-een-doodskist-voor-je-huisdier.dhtml ...
Lees meer »

Begraven of cremeren van het huisdier met persoonlijke noot

11 November 2021
In het novembernummer van het Dibevo-vakblad is aandacht besteed aan ons concept naar aanleiding van onze beursdeelname aan de jaarlijkse Dibevo-vakbeurs. Lees hieronder het artikel.


Lees meer »

Corry's Dierenwinkel sluit zich aan bij Voordieren.nl

15 September 2021
Corry's Dierenwinkel aan het Bergpolderplein te Rotterdam heeft zich aangesloten bij de vrienden van Voordieren.nl. De winkel is per vandaag officiële dealer van onze producten!


Lees meer »
Bekijk al het nieuws